Europa Conference League

Ελ Κααμπί: «Ναι, περίμενα να προκριθούμε στον τελικό – Έχουμε ξεπεράσει πολλές δυσκολίες φέτος»

Οι δηλώσεις του Ελ Κααμπί μετά τη νέα νίκη του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα -με τον ίδιο να πετυχαίνει ακόμα δύο γκολ- και την πρόκριση των Πειραιωτών στον τελικό του Europa Conference League.

Την εκ των προτέρων πίστη του για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Europa Conference League, διατράνωσε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί μετά τη νέα νίκη των Πειραιωτών επί της Άστον Βίλα.

Ο Μαροκινός αρχισκόρερ -ο οποίος σημείωσε ακόμα δύο γκολ- τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεπεράσει πολλές δυσκολίες φέτος, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδα του.


Αναλυτικά, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί μίλησε για:

-την πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο μας, πραγματικά μας έχει στηρίξει πάρα πολύ. Είμαστε ευτυχισμένοι, έχουμε φτάσει στον τελικό και συνεχίζουμε».

-τις ατομικές του επιδόσεις: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Ευχαριστώ πολύ το σταφ, όλους όσοι με βοηθούν, έχουμε ξεπεράσει πολλές δυσκολίες φέτος και έχουμε φτάσει στο τελικό. Αλλά αυτό προς το παρόν έχει τελειώσει, έχουμε πολύ σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή».

-το εάν το περίμενε: «Ναι, το περίμενα, γιατί ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και στο πρώτο και στο δεύτερο παιχνίδι. Ξέραμε ότι ήταν καλή ομάδα, αλλά ήμασταν αποφασισμένοι και είχαμε και τον κόσμο στο πλευρό μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x